God firmakaffe

er en forrygende investering!

Der er intet som kaffe der binder en arbejdsplads sammen.

Med god kaffe bliver det hele lige en tand bedre, Den Brændte Bønne leverer kaffe til mange kontorer rundt i det danske land og vi håber du kunne blive den næste.

Vi gør meget ud af den personlige dialog og befinder du dig i lokalområdet omkring Aarhus/Skødstrup vil den månedlige levering foregå personligt. Primært for at have den regelmæssige kontakt og høre om der måtte være kafferelaterede ting vi kan hjælpe med, men samtidigt også for at levere i vores genbrugelige kaffeemballage – det er godt for miljøet og det er godt for vores fremtidige samarbejde!

Vi har altid lækre kaffer på hylden men kan samtidigt designe jeres personlige kaffeblend med det print I måtte ønske. Det skaber en endnu mere unik kaffe for jeres arbejdsplads og lidt ekstra hygge omkring kaffeautomaten.

Vi har stor erfaring med brygning på forskelligt udstyr, så skulle du have spørgsmål til valg af brygudstyr, kværn mm. så indgår vi meget gerne i en dialog herom.

Vores erfaring siger os, at kvalitetskaffe på arbejdspladsen ”holder længere” dvs. kaffeforbruget, til trods for en væsentligt bedre smagsoplevelse, ofte nedsættes fordi kaffen simpelthen ”fylder mere”.

Udfyld nedenstående kontaktformular, skriv eller ring til os så finder vi ud den perfekte løsning for dig.

    Shopping Cart